ENTER – Rebecca & Fiona

Nattklubb - 7 januari 2017

ENTER – Rebecca & Fiona

Trädgår’n presenterar stolt REBECCA & FIONA på TRÄDGÅR’N!

Vi på TRÄDGÅR’N önskar er en riktig GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR och erbjuder er att köpa biljetter till REBECCA & FIONA hos oss lördagen den 7 januari för ENDAST 60kr fram t.om Julafton (24 december).

BILJETTERNA SLÄPPTA, SÄKRA DIN PLATS: HÄR!

2016 har Rebecca & Fiona erövrat scener landet över. Succén har varit ett faktum och med nya singeln ”Drugstore Lovin’” samt singeln ”Shotgun”, och en EP som ser dagens ljus om några månader, ger sig duon ut på ytterligare ett segertåg under hösten 2016.

Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland –sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik, Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell.

Under förra året signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med singlar som ”Sayonara” och nyss släppta ”Drugstore Lovin’” har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum, något som även manifesterats tydligt på Rebecca & Fionas framträdanden.

 

SNABBINFO:
När: Lördag 7 Januari
Plats: Trädgår’n Göteborg
Ålder: 18+
Tid: 23:00 – 04:00
Förköp: 150:-

Varmt välkomna!

Rebecca & Fiona – Sayonara

Rebecca & Fiona – Bullets

Rebecca & Fiona – Jane Doe

Rebecca & Fiona – Drugstore Lovin

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige