ENTER – Sebjak

ENTER har ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show. ENTER kommer vara den självklara mötesplatsen för er som är sugna på det lilla extra varje lördag.

Nattklubb - 30 juli 2016

ENTER – Sebjak

LÖRDAGEN DEN 30 JULI PRESENTERAR ENTER STOLT SEBJAK (LIVE) PÅ SCEN!

De senaste åren har varit framgångsrika för unge houseproducenten Sebjak. Stjärnskottets meritlista är lång och innefattar bland annat spelningar på världens största klubbar som Pacha på Ibiza, turnerande i USA, Portugal, Frankrike, Brasilien osv. På Summerburst 2011 fick han sin stora chans när han spelade istället för Calvin Harris som ställde in. Sebjak bevisade att han är en av Sveriges bästa DJs och fick en egen speltid till Summerburst 2012 där han gjorde succé. Samma år var han dessutom warm up till Avicii på tre utsålda Globenspelningar.

2012 var även året då Sebjak släppte sin mest hyllade singel ”Follow me” som spelade flitigt på dansgolvet. Med en halv miljon visningar på Youtube och mycket speltid på radio kan man inte kalla det något annat än en hit! Under 2013 har Sebjak bland annat spelat på Bråvallafestivalen, Where’s The Party på Visby och han har släppt flera låtar som har klättrat högt på Beatportlistan, bland annat ”Kemi” (Spinnin Records) och”Liceu” (Size Records).

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen på FaceBook (OBS inga extra kostnader för SMSet).

Länk till evenemang: ENTER FACEBOOK

SNABBINFO:
Plats: Trädgår’n Göteborg
Datum: Lördag 30 juli
Tid: 23-04
Entré: 160kr

Varmt Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige