ENTER – Skamfest – Gabrielle (Live) – Lör 18 Mars

Nattklubb - 18 mars 2017

ENTER – Skamfest – Gabrielle (Live) – Lör 18 Mars

**** FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:45 SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

Vi på Enter och Trädgårn välkomna er till vår stora SKAM-FEST med högaktuella Gabrielle (Fem fine frøkner) Live på scen!

”Fem fine frøkner”, ”Regn fra blå himmel”, ”Ring Meg”, ”Mer”, ”Mellom skyene”… Listan kan göras lång över de otaliga hits som Gabrielle skrivit. Artisten från Bergen har varit prisad ändå sedan starten 2011 och har etablerat sig som en av de största norska artisterna. Nu är hon tillbaka efter ett år i studion och släpper nya låtar i vår under eget skivbolag.

2011 slog Gabrielle igenom med ett brak. Debutsingeln ”Ring meg” slog alla rekord. Låten var den första från hennes Spelleman-nomierade debutalbum ”Mildt Sagt” som sålde dubbel platina. Succén följdes upp med en turné på några av de största scenerna i Norge samtidigt som fler hitsinglar släpptes. Ljudbilden utvecklades och 2014 var Gabrielle tillbaka med ett mer vuxet sound och låten ”Fem fine frøkner” tog henne hela vägen till ett uppträdande på Nobel Peace Prize Concert.

De senaste fem åren har Gabrielle levererat en rad stora hits som gjort henne till en av de största artisterna i Norge. Hon har headlinat alla stora festivaler med sin energirika show. Gabrielle fick ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. Nu är hon aktuell med singeln “Vekk Meg Opp” och turné runt om i Sverige.

Datum: Lördag 18 Mars
Tid: 23-04
Pris: 180kr reducerad entre 120kr med lista fram till 23:45

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige