ENTER – Sommarpremiär med DZEKO & TORRES

Premiär för sommar på Trädgår'n med vår nattklubb ENTER, med oss dena kväll har vi inga mindre än Dzeko och Torres! Missa inte denna kväll!

Nattklubb - 11 juni 2016

ENTER – Sommarpremiär med DZEKO & TORRES

LÖRDAGEN DEN 11 JUNI PRESENTERAR VI STOLT DZEKO & TORRES, AKTUELL MED MEGA-HITEN LÁMOUR TOUJOURS! (LIVE) PÅ ENTER AT TRÄDGÅR’N!

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri.

Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

Houseduon Dzeko & Torres består av Julian Dzeko och Luis Torres från Canada. Deras låtar började tidigt spelas flitigt av stora namn som Chuckie och Armin van Buuren men det var först 2014 när Tiesto plockade duon under sina vingar som det stora genombrottet kom. Senaste singeln Lamour Toujours´, där Tiesto har gjort en egen edit, har blivit en världshit världen över och hörs på radiokanaler över hela världen.

Duon har utöver det arbetat med artister som KSHMR, John Martin, Imagine Dragons för att nämna några!

Utomhus har vi kvällen i ära premiär för våran uteservering som fått sig ett ansiktslyft med både möbler, ljud och ljus för att erbjuda fest utomhus hela natten med egen dj!

SNABB INFO:
Tid: 23-04
Entre: 160kr
Plats: Trädgårn
Datum: Lördag 11 juni

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige