ENTER – Swanky Tunes

Lördagen den 16 april presenterar ENTER stolt SWANKY TUNES bakom spelarna!

Nattklubb - 16 april 2016

ENTER – Swanky Tunes

Lördagen den 16 april presenterar ENTER stolt SWANKY TUNES bakom spelarna!

**** FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ (70kr) fram till 00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet) ****

**** Bordsbokning: emanuele@tradgarn.se

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri. Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

Ryska Swanky Tunes tog tidigt electro och progressivehouse-scenen med storm och redan 2010 var deras hårda elektroniska sound med i alla stora djs låtlistor. När Swedish House Mafia lyfte fram trion som support acts på alla deras stora turneér samt spelade flertalet av deras låtar under deras ”One Last Tour” blev succén ett faktum och sedan dess har trion arbetat hårt för att bibehålla sin position som en av dom starkaste lysande stjärnorna på electrohousehimlen. Deras nära samarbete med sina ryska kollegor Hard Rock Sofa och Matisse Sadko resulterade i flertalet knivskarpa produktioner som hörts på klubbar världen över b.la ”Here We go” på Axtone tillsammans med Hard Rock Sofa som släpptes 2013 och var en av dom mest spelade electrolåtarna världen över det året.

Trion har spelat på nästan alla stora scener världen över b.la Tommorowland, Ultra Music Festival, Sensation White, Global Gathering, EDC för att nämna några och nu på lördag har vi äran att ha dom hos oss på ENTER.

Hard Rock Sofa & Swanky Tunes – Here We Go (Fast Furious 6 Soundtrack)
https://www.youtube.com/watch?v=2WIOog5tIy4

Swanky Tunes live Ultra 2013
https://www.youtube.com/watch?v=zfXLtAXVrZ

Plats: ENTER – Trädgår’n
Datum: Lördag 16 april
Tid: 23-04
Entré: gästlista/halv entre fram till 00: 70kr därefter 140kr
Ålder: 19+

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige