ENTER – TJUVJAKT

Kvällen till ära kommer Tjuvjakt till oss på Trädgår'n. Denna Dj-grupp kör alltid sina låtar med humöret på topp och glimten i ögat. Välkomna till en magisk kväll!

Nattklubb - 3 september 2016

ENTER – TJUVJAKT

LÖRDAGEN DEN 3 SEPTEMBER PRESENTERAR ENTER STOLT DET SVENSKA RAP-KOLLEKTIVET TJUVJAKT LIVE PÅ SCEN!

Rap-kollektivet Tjuvjakt består av; Olle Grafström, Kid Eriksson, Fredrik Woodz, Arvid Lundquist och Jesper Swärd. Alla i kollektivet kommer från olika musikaliska bakgrunder produktionsmässig och alla bidrar på sitt sätt. Vare sig det är visioner, beats, eller texter, så är summan av alla i kollektivet som bidrar till den slutgiltiga produktionen.

Tjuvjakt vill göra organiska låtar och musik som dom tycker är kul, och framförallt med glimten i ögat.

Inspirationen finns från det mesta i livet och Tjuvjakt har alltid strävat efter att tillföra något nytt till den svenska hiphopscenen. Hitsingeln Tandtråd gick som på räls med hög radiorotation under våren 2014 och har nu sålt Platina. Tjuvjakts låtar har streamats över 8 miljoner ggr.

Tjuvjakt lyckas med att fånga en bred publik, överallt och i olika åldrar. Enligt Tjuvjakt har startskottet precis gått och det finns tusen scener till att döda.

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Plats: Trädgår’n Göteborg
Datum: Lördag 3 september
Tid: 23-04
Entré: Reducerad t.om 23:45: 120kr därefter 160kr

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige