ENTER – Tjuvjakt

Rap-gruppen Tjuvjakt entrar Trädgår'ns scen denna kväll och det kommer sannerligen bli en fantastisk kväll! Tjuvjakt vet hur man fångar en publik och bjuder på festlig musik så som en minnesvärd kväll

Nattklubb - 18 juni 2016

ENTER – Tjuvjakt

LÖRDAGEN DEN 18 JUNI PRESENTERAR ENTER STOLT DET SVENSKA RAP-KOLLEKTIVET TJUVJAKT LIVE PÅ SCEN!

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på Facebookväggen. (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Länk till eventet: ENTER FACEBOOK

Rap-kollektivet Tjuvjakt består av; Olle Grafström, Kid Eriksson, Fredrik Woodz, Arvid Lundquist och Jesper Swärd. Alla i kollektivet kommer från olika musikaliska bakgrunder produktionsmässig och alla bidrar på sitt sätt. Vare sig det är visioner, beats, eller texter, så är summan av alla i kollektivet som bidrar till den slutgiltiga produktionen.

Tjuvjakt vill göra organiska låtar och musik som dom tycker är kul, och framförallt med glimten i ögat.

Inspirationen finns från det mesta i livet och Tjuvjakt har alltid strävat efter att tillföra något nytt till den svenska hiphopscenen. Hitsingeln Tandtråd gick som på räls med hög radiorotation under våren 2014 och har nu sålt Platina. Tjuvjakts låtar har streamats över 8 miljoner gånger.

Tjuvjakt lyckas med att fånga en bred publik, överallt och i olika åldrar. Enligt dem själva har startskottet precis gått och det finns tusen scener till att döda.

SNABB INFO:
Plats: Trädgår’n Göteborg
Datum: Lördag 18 juni
Tid: 23-04
Entré: Reducerad t.om 23:45: 100kr därefter 150kr

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige