ENTER – Vigiland

Välkomna till en riktig housekväll med dessa stjärnor!

Nattklubb - 27 april 2019

ENTER – Vigiland

Lördagen den 27 april presenterar vi stolt VIGILAND med hitlåtar som UFO, PONG DANCE, SHOTS & SQUATS och BE YOUR FRIEND (Live) på ENTER på Trädgår’n!

Ej förköp till denna kväll!

Houseduon Vigiland består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik. Deras första singel Bouncer blev snabbt väldigt populär på Spotify när den släpptes i slutet av 2013. När de sedan släppte UFO i år så blev det uppenbart att Vigiland bjöd på något för massorna. Låten blev en direkt hit och klättrade snabbt på listorna, redan efter två veckor låg den på topp 10 på Spotifys lista över de mest spelade låtarna. Vigiland gör en genre av housemusik som kallas Melbourne Bounce som har vuxit i populäritet snabbt senaste året.

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÉ fram till 23.45 (120 kr) sms:a GÄSTLISTA följt av FÖR- & EFTERNAMN + ANTAL TILL 72323. Exempel: ”GÄSTLISTA Johan Karlsson +4” alternativt skriv på Facebook väggen! (OBS: inga extra kostnader för sms:et. Det skickas inget svar på ditt sms, du står med på listan när du har skickat sms:et. Uppvisa sms:et i entrén).

INFO:
Tid: 23-04
Ålder: 18+
Pris: Reducerad entre: 120kr / Vanlig entre 200kr.
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n
Datum: Lördag 27 april

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1