ENTER – VIGILAND

Nattklubb - 12 november 2016

ENTER – VIGILAND

Lördagen den 7 maj presenterar vi stolt VIGILAND med bland annat hitlåtarna UFO, PONG DANCE, SHOTS & SQUATS och LETS ESCAPE (Live) på ENTER at Trädgår’n!

Houseduon Vigiland består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik. Deras första singel Bouncer blev snabbt väldigt populär på Spotify när den släpptes i slutet av 2013. När de sedan släppte UFO i år så blev det uppenbart att Vigiland bjöd på något för massorna. Låten blev en direkt hit och klättrade snabbt på listorna, redan efter två veckor låg den på topp 10 på Spotifys lista över de mest spelade låtarna. Vigiland gör en genre av housemusik som kallas Melbourne Bounce som har vuxit i populäritet snabbt senaste året.

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri. Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

En trappa upp står Hasselström för musiken på vårt partygolv. Schlager, 90 tal samt gamla och nya partydängor bränns av här och stämningen är alltid på topp. Allsång, isfacklor och mycket mer utlovas.

FÖR REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Tid: 23-04
Entre: 180kr
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag 7 maj

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige