Epic Tuesday 2022 – Premiär 7 Juni – Port Du Soleil

Nattklubb - 7 juni 2022

Epic Tuesday 2022 – Premiär 7 Juni – Port Du Soleil

PREMIÄR EPIC TUESDAY 7 Juni – Sveriges största tisdagsklubb

Den här dagen har vi längtat efter så länge & den 7 Juni är det äntligen dags för oss att öppna upp dörrarna till Epic Tuesday på fantastiska Port Du Soleil.

I år firar vi 10 säsonger med Epic Tuesday men vi är verkligen inte nöjda än gott folk så vi hart tagit in mer underhållning, mer happenings, mer galna idéer & oväntade saker just för att ni ska få den bästa sommar upplevelsen hos oss.

Vi skulle vilja tacka alla som besökt oss under alla dessa år & gör våra tisdagar så episka & magiska ni är verkligen bäst!
Det här hade inte kunnat gå utan er.

Med Trädgårn’s fantastiska lokal och uteservering kommer årets nattklubbsupplevelse på Port Du Soleil att bli mer storslaget, ännu mera extravagant och ännu mer spektakulär än någonsin.

Årets nattklubb har vi byggt om till en given mötesplats med loungeytor, stora dansutrymmen, större bordsyta och flera härliga barer i en exotisk miljö. Även helt nya ytor som ni inte sett tidigare kommer att introduceras. Med vår stora uteterrass Kan ni hitta våra eftertraktade solsängar som påminner gästerna om beachklubbarna på Ibiza, franska Rivieran och Miamis heta nattklubbsliv.

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

Datum: 7 Juni
Tid: 22:00 – 03:00
Plats: Port du Soleil, Nya Allén 11

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige