FINAL ENTER – VIGILAND

Missa inte sista kvällen med ENTER på Trädgår'n! Denna kväll spelar inga mindre än DJ-duon VIGILAND!

Nattklubb - 6 maj 2017

FINAL ENTER – VIGILAND

Lördagen den 6 maj är det dags för en sista dans hos oss på Enter at Trädgår’n innan vi tar ett sommaruppehåll. Till finalen presenterar vi stolt VIGILAND med bland annat hitlåtarna UFO, PONG DANCE, SHOTS & SQUATS och LET’S ESCAPE (Live) på ENTER at Trädgår’n!

Houseduon Vigiland består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik. Deras första singel ”Bouncer” blev snabbt väldigt populär på Spotify när den släpptes i slutet av 2013. När de sedan släppte ”UFO” året därpå blev det uppenbart att Vigiland bjöd på något för massorna. Låten blev en direkt hit och klättrade snabbt på listorna, redan efter två veckor låg den på topp 10 på Spotifys lista över de mest spelade låtarna. Vigiland gör en genre av housemusik som kallas Melbourne Bounce som har vuxit i popularitet snabbt senaste året. I år släppte de sin senaste låt ”Friday Night”, se video nedan för att ta del av ett smakprov på vad som komma skall på Trädgår’n.

FÖR REDUCERAD ENTRÈ (120kr inklusive garderob) fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Länk till Facebook-eventet: HÄR!

INFO:
Datum: Lördag 6 Maj
Plats: Trädgår’n
Tid: 23-04
Entré: 200 kr (inkl. garderob)
Ålder: 18+

Varmt välkomna!

Vigiland – ”Friday Night”

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige