FRIDAYS – BEST OF 90’S

Nattklubb - 2 oktober 2015

FRIDAYS – BEST OF 90’S

Trädgårn Fridays är klubben som bjuder in till en härligt fest varje fredag där vi blandar mellan populära live artister samt härliga klubbkvällar som bjuder på den bästa party/housemusiken på vårt stora dansgolv.

Nu på fredag är det dags för oss att ge er ett unikt partygolv på Trädgårn. Vi ger er Göteborgs största Partygolv med den allra bästa musiken från 90/00 talet. En kväll där vi kan räkna med att höra allt från Michael Jacksson, Backstreet Boys och hitsen vi alla har upplevt under vår uppväxt.

Kvällens DJ är DIXO som är en utav Göteborgs mest erfarna och bästa DJ´s när det kommer till just denna musiken. Vi kan räkna med ett riktigt bra gung och en stämning som vi sent kommer glömma.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för mer information angående kommande event, vimmelbilder medmera: https://www.facebook.com/tradgarnnattklubb

Plats: Trädgårn
Datum: fredag 6 nov
Tid: 23-03

FÖR GÄSTLISTA/FRI ENTRÈ fram till 00.00 SMSa FREDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (FREDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige