Halloween Helgen

Nattklubb - 30 oktober 2015

Halloween Helgen

Den sista fredagen och lördagen i oktober händer något mystiskt, skrämmande och läskigt i Göteborg…

Det är nämligen Halloween som tar över Trädgårns lokaler och ingen vet hur detta kommer sluta.
En utsmyckad lokal med diverse effekter som får dina mardrömmar att blekna. En helt ny personal är på plats och vi lovar att du inte har sett eller velat se något liknande innan.

Detta anordnas med största möjliga inlevelse från oss så att ni gäster ska få den maximala Halloweenupplevelsen denna helg. Dessa två kvällar har vi öppnat upp Trädgårns hela lokal till er och vi utmanar er att besöka oss frågan är om ni vågar stanna till stängning…

Vi ger er Göteborgs största Halloweenhelg på Trädgårn, rysligt välkomna dessa två kvällar.

Fredag står Sia Talebi för musiken på stora golvet och sprider skräck genom spelarna.

Lördag kan vi stolt presentera våra alldeles egna resident som känner huset som ingen annan; Hernandez & Nick On Fire!

Hyllan en trappa upp tar semester och denna helg kommer hans kusin skräckhyllan på besök. Skräckhyllan är en lite ondare lite läskigare version av hyllan, men delar desamma intressen när det gäller Partyhits från förr och nu och en stämning där alla ler även om skräcken finns precis bakom ens rygg.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för mer information angående kommande event, vimmelbilder medmera: https://www.facebook.com/tradgarnnattklubb

Plats: Trädgårn
Datum: fredag 30 & lördag 31 okt
Tid: 23-05 båda kvällarna.
Ålder: 18+

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 00.00 SMSa GÄSTLISTA följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

OBS ÖPPET TILL 05.00 BÅDE FREDAG OCH LÖRDAG

Missa ej våran tävling fredag & lördag där vi kommer dra en vinnare vardera kväll för bästa utklädnad där man vinner ett presentkort på NK värde 1500 kr.

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige