Jireel 13+

Notera gärna att detta är 13+ spelningen!

Nattklubb - 15 februari 2019

Jireel 13+

JIREEL PÅ VÅRTURNÉ 2019 – ”STORA NAMN”

BILJETTER ÄR NU SLÄPPTA PÅ TICKSTER.SE, säkra din plats redan idag!

Med ett enormt succéår i ryggen och ny musik som väntas landa i början av 2019, kan vi nu berätta att Jireel åker på en omfattande turné med sexton stopp. På turnén som fått namnet ”Stora Namn” tar Jireel med sig en gästakt på varje nedslag. Biljetterna är släppta i detta nu!

Den artistiska succén var ett faktum, de musikaliska framgångarna och drömmarna uppfyllda och ett nytt liv utstakat redan innan han hade hunnit fylla 18. Födelsedagen till ära firade Jireel med att släppa albumet ”18” ett av 2018 års mest omtyckta och kritikerrosade verk från en av landets mest unika artister.

Singeln ”Cataleya” nådde platina-status omgående och från Grammisgalan 2018 gick Jireel med fyra nomineringar och prisad som ”Årets Nykomling”. Av Nöjesguiden tilldelades han Stockholmspriset för Musik 2017 och på P3 Guld kammade han hem titeln som ”Årets Artist”. Nu när året går mot sitt slut är hans namn åter på musik-Sveriges läppar igen, tack vare gästspelet på Stors tolkning av Linnea Henriksson-låten ”Säga mig” en låt som hänger kring Spotify-listornas topplaceringar och streamats över två miljoner gånger på mindre än en månad.

I början av 2019 väntas ny musik från Jireel, och att det kommer bli ytterligare ett storslaget år för den unga artisten råder det ingen tvekan om. Under nästa vår åker Jireel på en turné som han valt att kalla för ”Stora Namn”, där han besöker sexton platser i Sverige tillsammans med en gästakt per stad.

INFO:
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n Göteborg
Datum: Fredag 15 februari
Insläpp: 18:30
Stänger: 21.30
Åldersgräns: 13+
Pris: 250kr

Välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1