Joia Sessions

Nattklubb - 18 juli 2015

Joia Sessions

Joia Agency presents Joia Sessions

Joia Sessions innebär att du får se och höra tre riktigt bra DJ-akter som kan underhålla publiken så att de vill stanna – hela kvällen. En öppningsakt, en mellanakt, och en större mainact. Det blir som en minifestival där ni får uppleva det bästa hos 3 olika akter som spelar.

Den 18 juli på Trädgår’n i Göteborg så ger vi er Jonas Sellberg, Oskar Syk och Qulinez!

Jonas Sellberg
Jonas Sellberg är en legend inom branschen var med och skapade anrika Joia Records som tog fram artister som killarna i Swedish House Mafia och Alesso m.fl. Han har spelat i princip överallt och Jonas har också remixat Avicii, John Dahlbäck och jobbat mycket tätt med Albin Myers. Så ni kan räkna med det bästa från techno- och house-hållet. Perfekt att börja en kväll med!

Oskar Syk
Oskar Syk är en ung Dj och producent, som genom sitt enorma driv och målmedvetenhet börjat skapa sig ett större namn inom branschen. Han både spelar och producerar för fullt och har redan fått stor support från megaproducenten Kryder. Förutom många original så kommer också en remix på Erik Hassle innan sommaren. Han har också hunnit med att spela både Bråvalla, Miami och Ibiza, och spelat med akter som Axwell, Skrillex, Third Party, Dimitri Vangelis & Wyman, Tommy Trash m.fl.

Qulinez
Qulinez är en duo som verkligen öst fram. Deras första demo skickades till
Steve angello, som omedelbart signade den
Deras medryckande electrohouse har legat högt på den internationella dj-topplistan Beatport och deras låtar har spelats av scenens giganter, som Tiësto, David Guetta, Steve Angello och Swedish House Mafia. De senaste åren har Qulinez spelat på världens största klubbar och fått igång dansgolv på legendariska platser som Tomorrowland, Creamfields och Ibiza, samt på några av Sveriges största festivaler.

Datum 2015-07-18
Tid 22.00
Ålder 20 år

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige