Julfesten – Tjuvjakt LIVE

Nattklubb - 18 december 2015

Julfesten – Tjuvjakt LIVE

Hej alla studenter!

Hoppas ni har det bra trots alla läxor. Det är mindre än en månad kvar till jullovet och mindre än 200 dagar kvar tills vi tar STUDENTEN. Vi tänkte såklart fira detta på bästa sätt, nämligen med en julfest!

Festen kommer ske på TRÄDGÅRN fredagen den 18 december kl 23-03. Åldersgränsen för denna fest är 18år! Under kvällen kommer bland annat TJUVJAKT uppträda LIVE, det får ni absolut inte missa!

TJUVJAKT:

Rap-kollektivet Tjuvjakt består av; Olle Grafström, Kid Eriksson, Fredrik Woodz, Arvid Lundquist och Jesper Swärd. Alla i kollektivet kommer från olika musikaliska bakgrunder produktionsmässig och alla bidrar på sitt sätt. Vare sig det är visioner, beats, eller texter, så är summan av alla i kollektivet som bidrar till den slutgiltiga produktionen.

Tjuvjakt vill göra organiska låtar och musik som dom tycker är kul, och framförallt med glimten i ögat.

Inspirationen finns från det mesta i livet och Tjuvjakt har alltid strävat efter att tillföra något nytt till den svenska hiphopscenen. Hitsingeln Tandtråd gick som på räls med hög radiorotation under våren 2014 och har nu sålt Platina. Tjuvjakts låtar har streamats över 8 miljoner ggr.

Tjuvjakt lyckas med att fånga en bred publik, överallt och i olika åldrar. Enligt Tjuvjakt har startskottet precis gått och det finns tusen scener till att döda.

Tjuvjakt – Tandtråd

Tjuvjakt – Va händerå?

Ålder: 18+
Biljett: 150kr

Varmt välkomna önskar Trädgår´n & Skolfesten tillsammans med:

Aranäs gymnasiet
Elof Lindälv gymnasium
Mimers hus gymnasium
GTI gymnasiet
Jensen gymnasium
Mikael Elias gymnasium
IT-gymnasiet
Lindholmens tekniska gymnasium
Hermods gymnasium

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige