KONTAKT med TODD TERJE

Säljstart 6 FEB kl 08:00

Nattklubb - 26 april 2019

KONTAKT med TODD TERJE

SUCCÉKLUBBEN KONTAKT INTAR GÖTEBORG MED TODD TERJE

Med visionen att skapa en techno- och houseklubb i absoluta världsklass har KONTAKT hittills arrangerat två slutsålda kvällar med giganterna DJ Koze och Tale Of Us. I april tar de konceptet till Göteborg med ingen mindre än TODD TERJE som huvudakt och KORNÉL KOVÁCS från Studio Barnhus.

Techno/House klubben KONTAKT har snabbt gjort sig ett namn med sina kvällar på Berns i Stockholm. Tanken med klubben är att leverera större namn inom House och Techno, som man nästan aldrig får se i norra EU, och placera dem närmare besökarna för att skapa intima förbindelser mellan artist, besökare och musik. Detta görs genom att placera dj båset mitt på golvet istället för på en stor scen. Konceptet har varit enormt framgångsrikt. I Stockholm var klubbens två första omgångar med DJ Koze och Tale Of Us slutsålda och i Februari/Mars kommer legenderna Nina Kraviz och Stephan Bodzin till Stockholm.

Den 26 april är det dags för KONTAKT att inta Göteborg och Trädgår’n. För att fira klubbens lansering på västkusten tar de med sig den norska dansgurun Todd Terje som gjort enorm succé med sin disco/house, kanske framförallt med singeln Inspector Norse. Vi tar även med oss svenska husguden Kornél Kovács från Studio Barnhus samt Göteborgs egna Anton Klint och Martina Menfors för att göra premiären extra grym. Precis som i Stockholm kommer KONTAKT på Trädgår’n vara öppet mellan 22:00 till 05:00 med dj båset mitt på golvet för att verkligen leverera en total klubbupplevelse.

Den fullständiga lineupen för KONTAKT på Trädgår’n 26/4:

TODD TERJE (dj set)
KORNÉL KOVÁCS (Studio Barnhus)
ANTON KLINT (Tryck & Ton)
MARTINA MENFORS

INFO:
Plats: Trädgår’n
Datum: fredag 26 april
Tid: 23-05
Pris:
– Early bird: 275:-
– Standard: 295:-
– Premium: 495:-
Ålder: 20+

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1