Little Jinder

Biljetter finns nu till försäljning!

Nattklubb - 29 februari 2020

Little Jinder

Lördag 29 Februari välkomnar vi Little Jinder till Trädgår’n!

Little Jinder har som ingen annan svensk artist lyckats fånga varje ögonblick och gjort till sitt eget. I sommar turnerar hon på svenska festivaler och avslutar med en speciell spelning på anrika Mosebacketerrassen med några än så länge hemliga gäster. Räkna med en oförglömlig kväll och allsång som kommer höras ända till Vita bergen!

Nominerad till tre Grammis 2019, P3 Guld-pokal sedan tidigare, succé i Så Mycket Bättre, älskad programledare i Musikhjälpen och Sveriges absolut bästa Instagramstorys. Little Jinder har som ingen annan svensk artist lyckats fånga varje ögonblick och gjort till sitt eget. Allt sedan debutalbumet på svenska 2014 har Little Jinder tillhört den absoluta toppen bland svenska artister.

I oktober 2018 släppte hon albumet ”Hejdå”. Kritiker och publik tog direkt hits som ”Goldwing”, ”Heartbreaker” och ”Hålla handen” till sina hjärtan.

”Little Jinder blandar stark elektronisk häxgrogg” – Aftonbladet

”Fyra år efter debuten på svenska är hon en av Sveriges estetiskt mest inflytelserika artister” – Dagens Nyheter

”Hennes textförfattande är lika självklart poetiskt som tidigare och hennes förmåga att skapa hits lika vasst” – Nöjesguiden

Little Jinder skivdebuterade i augusti 2008 med EP:n “Polyhedron E.P”. Se följde turnéer i både Europa och USA. Debutalbumet “Break Up” släpptes 2013 men det var först när hon bytte språk till svenska som det riktigt stora genombrottet kom hösten 2014. ”Ful och tråkig tjej”, ”Inga E som vi E” och episka ”Vita Bergens klockor” satte ny standard för svensk musik och året därpå fick hon en Grammis för Årets pop.Andra albumet på svenska “Allting suger” 2016 fick utnämningen Årets pop på P3 Guld och samma år gjorde hon stort avtryck med sin medverkan i Så Mycket Bättre. Jinder har på sina skivor bjudit in och samarbetat med bland annat Lorentz, First Aid Kid och Jocke Åhlund. Utöver musiken har Josefin Jinder varit uppskattad programledare för Musikhjälpen 2016, gjort legendariska storys på Instagram och medverkat i radion fler timmar än de flesta.

Under 2020 planeras mer ny musik!

Information
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag 29 februari
Tid: 23-03
Biljett: 200 kr

OBS: nattklubbsspelning, artist går ej på scen fören senare på kvällen. Ring oss gärna om ni vill veta mer.

Säkra din plats, köp förköpsbiljett här
BOKNING AV VIP-BORD: Facebook eller Instagram DM

 

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige