LÖRDAG – Trädgår’n

Nattklubb - 29 november 2014

LÖRDAG – Trädgår’n

OBS OBS!! VI HAR ÖPPET FRAM TILL 05 VARJE LÖRDAG!

♦♦ FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRE (80kr) fram till 23:30 SMSA LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN PLUS ANTAL TILL 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på WALLEN! (OBS inga extra kostnader för SMSet) ♦♦

Lördagen den 29 november presenterar The Big Room stolt DJ REBEL

I Belgien behöver inte Dj REBEL någon närmare presentation då han spelar på de största klubbarna samt festivalerna runt om i landet.

Han har redan hunnit göra officiella remixer jobb åt: Pitbull, Akon, Snopp Dogg, Flo Rida, Agnes, Lyttle m.f och är just nu högaktuell med hit-låten Black Pearl som flitigt spelas på radio samt hittas på top-listorna runt om i landet.

Mer info:
www.djrebel.com

Rebel feat Sidney Housen – Black Pearl (He’s A Pirate)

Agnes – Release me (DJ Rebel remix)

Klubben The Big Room har blivit så mycket mer än just en vanlig klubb.
I dagsläget är det ett varumärke, ett samtalsämne och en plats där du och dina vänner upplever det främsta inom Sveriges nattliv.

Vi hoppas att du som besökt oss innan vill fortsätta med på vår resa och du som ännu inte gjort det är mer än välkommen att delta i denna sensationella upplevelse.

Missa inte Vip Hyllan på lördag, på Trädgårns övervåning.
Alex Sian och Niklas Dansken Madsen står i baren och levererar en show där inget är förbjudet och även de mest omöjliga kan inträffa.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att ta del av mer information angående kommande event, vimmelbilder medmera https://www.facebook.com/pages/The-Big-Room/591895607519313?fref=ts

För bordsbokning skicka mail till vicktoriavip@outlook.com För frågor skicka mail till josef@thebigroom.se

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 29 November
Tid : 22-05

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige