MASICKA LIVE @ URBAN FEST

Biljetter ute nu!

Nattklubb - 8 februari 2020

MASICKA LIVE @ URBAN FEST

MASICKA LIVE @ URBAN FEST!

Välkomna till en exklusiv natt på Trädgår’n. .

LV Events bjuder på Urban Fest med Livekonsert: Masicka står på scen denna kväll och likaså fem av Göteborgs DJ wonders.

MASICKA har varit en av de mest hypade och framgångsrika artisterna i den skola av dancehall som byggdes av Bounty Killa i slutet av 90-talet där artister som Vybz Kartel, Mavado och Aidonia hör hemma. Hård, kompromisslös, textdriven dancehall av och för gatan. Med hits som INFRARED, 10 OUTA 10 och THEY DON’T KNOW har Masicka gjort sig till ett välkänt namn inom dancehallen och nu har vi på LV Events nöjet att presentera detta stora framtidshopp, live!

Dessutom hittar ni några av Göteborgs bästa dj:s på scen, som kommer pumpa ut en urban explosion av hits, klassiker och nya topp-bangers.

DJ LV, Miss Anthrax, Axxionpack och DJ Shad. De ger er hiphop, rnb, afrobeats, dancehall, reggae, afro-trap, reggaeton och mycket mer under ett och samma tak.

LV Events har dessutom valt att flytta in på Trädgår’n denna natt och vi hoppas att alla därmed ska få plats och möjlighet att uppleva allt detta – ja, det blir festival vibe all night long.

Ni som älskar tunga beats och dans, inte minst alla ni dancehallälskare och fans så klart, missa inte att köpa era biljetter asap och ladda för en kväll och natt där beatsen fullkomligt golvar er och atmosfären är hundra procent amazing. Som alltid gäller zero dull moments när LV Events står för festen.

INFORMATION
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag 8 februari
Tid: 23-03
Biljettsläpp: Biljetter ute nu!
Ålder: 20+

Säkra din biljett här!

 

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige