Not an Ordinary Dayparty feat F12

Nattklubb - 13 augusti 2022

Not an Ordinary Dayparty feat F12

PORT DU SOLEIL i samarbete med PERONI presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAYPARTY med våra vänner från Stockholm ,F12.

Vad är Way Out West utan dagsfester? Och vad är en dagsfest utan Not an Ordinary Dayparty? Lördagen 13e augusti är det dags att öppna upp Port Du Soleils gröna Terrass och välkomna er alla till ännu en galen dagsfest man inte glömmer bort i första taget.
Våra mytomspunna dagsfester har, som alla vet, blivit bättre och större för varje år, och för att få upp festligheterna ytterligare en nivå har vi än en gång valt att samarbeta med våra vänner från Stockholm, F12 De kommer att göra en klassisk take over där de tar över showen och ger dagsfesten deras egen twist.
Lördagen 13e augusti är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen.

Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 17.00.
Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillsammans med F12 tillföra ännu mera galenskap.

För inträde gäller det att köpa en biljett via vår app ”Shuffle Group”.
Early Bird släpps Onsdagen 13e juli kl 16.00
Regular Tickets släpps Fredagen 15 juli kl 16.00
Säkra din plats genom att köpa din biljett så fort som möjligt annars finns det risk att ni missar helgens största dagsfest.

När: Lördagen 10:e augusti från 13:00 till ungefär 17:00.
Var: Port Du Soleil
Hur: Med ditt allra bästa partyhumör!

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till boka@portdusoleil.se

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige