Not an ordinary Dayparty – OTTO KNOWS

Nattklubb - 18 juni 2022

Not an ordinary Dayparty – OTTO KNOWS

Port Du Soleil presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAY PARTY 2022 #2 tillsammans med OTTO KNOWS!

Det är dags för årets andra dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje år, och vi kan lova att det här året kommer vi att överträffa alla förväntningar. Den här gången kommer vi med en twist.

En favorit är tillbaka till Port Du Soleil. Port Du Soleil presenterar stolt den svenska DJ och musikproducenten Otto Knows.

Den svenska hitmakarens genombrott kom med låten ”Million Voices” som spelades världen över, och som ännu spelas frekvent på fester och olika radiostationer. Detta var 2012 och sen dess har Otto spottat ut hits som ”Parachutes”, ”Can’t stop drinking about you” och självklart sin egen tolkning på Håkan Hellströms ”Din tid kommer”.
Otto Knows är en av våra största svenska artister vi har där ute och vi är stolta att ha honom hos oss ännu ett år. Vem vet, han kanske kommer och besöker oss igen senare i sommar. lördagen 18 juni är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

INFORMATION:
När:
Lördagen 18e juni
Tider: 13-18
Bordsbokning: boka@portdusoleil.se

Entrébiljetterna hittar ni i vår app, Shufflegroup

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige