Not an Ordinary Dayparty – Port Du Soleil

Årets första dagsfest är äntligen här!

Nattklubb - 4 juni 2022

Not an Ordinary Dayparty – Port Du Soleil

Port Du Soleil presenterar stolt – NOT AN ORDINARY DAY PARTY #1 2022

Nu äntligen är väntan över och det är dags för årets största och roligaste dagsfest med Port Du Soleil. Våra mytomspunna dagsfester har blivit bättre och större för varje år, och vi kan lova att den här gången kommer vi att överträffa alla förväntningar. Sist vi hade en riktig dagfest var 2019, så ni kanske förstår hur länge vi har längtat efter detta.,

Lördagen 4e juni är det Port Du Soleils uteservering som gäller. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar upp 13.00 och fortsätter fram till ca 18.00.

Alla gillar en dagsfest så vi i personalen på Port du Soleil vill bjuda in dig till en inte så vanlig sådan. En dagsfest som vi kallar för #notanordinarydayparty.
Alla ni som fått uppleva tidigare dagsfester på Port Du Soleil vet att nästan vad som helst kan hända. Allt från mänskliga djur, till pensionärer som sprutar champagne, till pingisbord, till konfetti, en del kolsyrerök, och clowner som bankar i takt på soptunnor. Men den här gången vill vi tillföra ännu mera galenskap. Håll ögonen öppna för mer info som kommer den närmsta tiden.

Konceptet är enkelt: kom som du är och låt dig vaggas in i den feststämning som stegras mer och mer med tiden. Den här gången kommer vi även att ha öppet inne i nattklubben. Där kan man även boka bord och dansa sig glad som i sin vanliga ordning. Vi har helt enkelt festsäkrat lördagen 4e juni.

När? Lördagen 4e juni från 13:00 till ungefär 18:00.
Var? Port Du Soleils Terrass
Hur? Med ditt allra bästa partyhumör!

Entrébiljetterna finns som vanligt i appen. Håll utkik på våra sociala medier för mer info.

För att boka bord till dagsfesten mailar ni till boka@portdusoleil.se

Klicka HÄR för att se ett filmklipp från tidigare”Not An Ordinary Day Party”, och kom in i stämningen redan nu.

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige