PORT DU SOLEIL 2018 – ERIC PRYDZ

Port Du Soleil 2018

Nattklubb - 15 juni 2018

PORT DU SOLEIL 2018 – ERIC PRYDZ

Port Du Soleil 2018 – ERIC PRYDZ

Vi har äntligen nöjet att välkomna en av Sveriges största artister till Port Du Soleil. ERIC PRYDZ behöver knappast en närmare presentation då han de senaste 15 åren varit i den absoluta toppen av dj och musikbranschen.

Eric Prydz slog igenom 2004 med låten ”Call on me”, och därefter har hans karriär blommat ut och nu är han på toppen av musikbranschen. Sen dess har han toppat listorna med hits som ”Proper Education”, ”Pjanoo”, ”Every Day”, ”Allein” och ”Opus”.

Eric Prydz är även känd för att ha olika alias och släpper låtar som är mer avsedda för dansgolv och nattklubbar. Under namnet Pryda och Cirez D har han skapat egna musikgenrer inom elektroniska musiken som älskas av alla musikmetropoler runt om i världen så som Ibiza och Miami.

Just därför är det ett sant nöje att få presentera denna gigant inom DJ-världen, en av de som fått housemusiken till den nivån det är idag samt valt att gå en egen väg. En sann inspiration för oss som älskar elektronisk musik.

Fredagen den 15 juni 22-04 (05 om stämningen är på topp)
DJs: ERIC PRYDZ

Lördagen den 16 juni 22-03
DJs: TBA

Nu har vi lanserat vår alledeles egna APP som heter ”Port Du Soleil” – har kan du köpa Fast Track biljetter, få erbjudanden och få tillgång till snabbare köer!

För bokning av bord: boka@portdusoleil.se

För mer info gå in på www.facebook.com/portdusoleil
Trädgår’n
Nya Allén 11

Välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige