PORT DU SOLEIL 2018

Normal is still boring

Nattklubb - 9 juni 2018

PORT DU SOLEIL 2018

Port Du Soleil 2018

Vi har ännu en härlig sommar framför oss och det är nu äntligen dags att bjuda in er till premiären av Port du Soleil 2018!

Under åtta års tid har Port Du Soleil frälst göteborgare och tillresta med nattklubbsupplevelser som kunnat mäta sig med de stora klubbarna på internationell nivå. Och förra året nådde vi toppen genom att bli utnämnda på plats #71 på ”The Worlds Top 100 best clubs 2017” enligt International Nightlife Association. Men vi är inte nöjda där, nej vi ska ännu högre upp på listan och vi vet exakt hur vi ska göra det.

De flesta skulle slå sig till ro och vara nöjda med det vi åstadkommit hittills. Vi är inte som de flesta, vi är inte normala, därför är vårt mål att ge Sverige något de inte skådat tidigare. Med Trädgårn’s fantastiska lokal och uteservering kommer årets nattklubbsupplevelse på Port Du Soleil att bli mer storslaget, ännu mera extravagant och ännu mer spektakulär än någonsin.

Årets nattklubb har vi byggt om till en given mötesplats med loungeytor, stora dansutrymmen, större bordsyta och flera härliga barer i en exotisk miljö. Även helt nya ytor som ni inte sett tidigare kommer att introduceras. Med vår stora uteterrass Kan ni hitta våra eftertraktade solsängar som påminner gästerna om beachklubbarna på Ibiza, franska Rivieran och Miamis heta nattklubbsliv.

Nytt för i år är även vårt nya matkoncept ”Burgers & Crêpes”. Här kommer du att kunna hänga i ett vackert grönt oas med spännande hamburgare och crêpes med en touch av Soleil.
I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag från 17.00 – 03.00 och varje lördag från 22.00 – 03.00. Den officiella efterfesten, AFTER HOURS, hålls på 8ight varje lördag hela sommaren som vanligt!

Välkomna till Port Du Soleil och låt oss återigen hänföra dig!

Fredagen den 08 juni 22-03
DJs: JORIS VOORN & ANDREA OLIVA

Lördagen den 09 juni 22-03
DJs: TBA

Nu har vi lanserat vår alldeles egna APP som heter ”Port Du Soleil” – har kan du köpa Fast Track biljetter, få erbjudanden och få tillgång till snabbare köer!

För bokning av bord: boka@portdusoleil.se

För mer info gå in på www.facebook.com/portdusoleil
Trädgår’n
Nya Allén 11

Välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige