PORT DU SOLEIL

Not an ordinary nightclub

Nattklubb - 24 augusti 2019

PORT DU SOLEIL

PORT DU SOLEIL 2019 – WELCOME TO THE MADNESS!

Näst sista helgen är nu tyvärr kommen och det betyder att sommaren börjar ta slut. Så ta tillfället i akt och besök oss så många gånger du kan, för du kommer att sakna det när mörka höstkvällar närmar sig framöver. Kom och #upplevsoleil innan det är för sent.

Port du Soleil fyller 10 år! Det vill vi fira med er som varit med på vägen.Vi vill visa vår tacksamhet och bjuda på fest till er som gjort vår resa möjlig. Det blir en kväll med best of the best of the best från våra 10 år tillsammans.

Och i en del av vårt 10 års-firande har vi ett erbjudande i vår app, Shufflegroup, där du kan köpa entrébiljett till fredagen 23 augusti för endast 10 kr. Gå in i vår app och köp din biljett nu. Det finns begränsat antal biljetter.

Välkomna till Sveriges i särklass bästa nattklubbsunderhållning med allt ifrån jonglerande akrobater, dansande sfinxer, till flygande clowner och mycket, mycket mer.

INFO
Datum: LÖRDAGEN 24 augusti
Tid: 22-03
Ålder: +23

DJs
Uteterrassen 22.00 – 03.00: Alexander Girvan med gäst
Main Floor 23.00 – 03.00: Kenan & Kerim och Brian Branagan

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag 22.00 – 03.00. Den officiella efterfesten, AFTER HOURS, hålls på 8ight varje fredag och lördag fram till 05.00 hela sommaren!
Välkomna och låt oss återigen hänföra dig!

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Välkomna önska personalen på Port Du Soleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige