PORT DU SOLEIL – Episode 8 – Otto Knows

Not an ordinary nightclub

Nattklubb - 12 juli 2019

PORT DU SOLEIL – Episode 8 – Otto Knows

PORT DU SOLEIL 2019 – WELCOME TO THE MADNESS!

En av Göteborgs mest festfyllda helger är nu kommen och vi bjuder in två internationella DJ-akter för att förgylla musiken på Port Du Soleil. Samt ett välkänt Göteborgsduo för att främhäva våra fantastiska inhemska DJs. Och som om det inte vore tillräckligt är det dags för vår första dagsfest för säsongen. #notanordinarydayparty

Fredagen 12 juli

Port Du Soleil presenterar stolt den svenska DJ och musikproducenten Otto Knows.

En favorit är tillbaka till Port Du Soleil. Den svenska hitmakarens genombrott kom med låten ”Million Voices” som spelades världen över, och som ännu spelas frekvent på fester och olika radiostationer. Detta var 2012 och sen dess har Otto spottat ut hits som ”Parachutes”, ”Can’t stop drinking about you” och självklart sin egen tolkning på Håkan Hellströms ”Din tid kommer”. 2016 släpper han även låten ” Back Where I Belong” tillsammans med hans vän Avicii och då blir han även uppmärksammad i Nord-Amerika samt får framträda på stora festivaler som Tomorrowland, Creamfields och självaste Ushuaia Ibiza.

Idag strävar Otto efter att sammanföra housemusikens rytmer med härliga inslag av pop-musik. Hans ambitioner kommer alltid vara att hitta nya sätt att sammanföra moderna klubbjud med ett låtskrivande som är nyskapande. Exempel på detta är Ottos nya singlar som ”Something for nothing” och ”One in a Million” som släpptes i år.

Otto Knows är en av våra största svenska artister vi har där ute och vi är stolta att ha honom hos oss ännu ett år.

22.00 – 03.00 Susanne Svensson (Uteterrassen)
23.00 – 01.00 Kerim Devic
01.00 – 03.00 OTTO KNOWS

NORMAL IS BORING!

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag från 22.00 – 03.00. Och den officiella efterfesten, AFTERHOURS, hålls på 8ight och Excet varje fredag och lördag hela sommaren som vanligt!

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Adress:
Trädgår’n
Nya Allén 11
Göteborg

Välkomna önska personalen på Port Du Soleil

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige