PORT DU SOLEIL – Episode 6 – Juicy M

Not an ordinary nightclub

Nattklubb - 28 juni 2019

PORT DU SOLEIL – Episode 6 – Juicy M

PORT DU SOLEIL 2019 – WELCOME TO THE MADNESS!

En av Göteborgs mest festfyllda helger är nu kommen och vi bjuder in två internationella DJ-akter för att förgylla musiken på Port Du Soleil. Samt ett välkänt Göteborgsduo för att främhäva våra fantastiska inhemska DJs. Och som om det inte vore tillräckligt är det dags för vår första dagsfest för säsongen. #notanordinarydayparty

Fredagen 28 juni
Juicy M den ukrainska Dj och producenten kommer till Sverige och Port Du Soleil. Denna extremt populära och energiska DJ har en unik mixningsstil som alltid får dansgolvet att koka. Hon blev viral när hon släppte sina egna live shows på youtube och twitter som heter ”Mixing on 4 CDJs”. Snabbt fick hon flera miljoner views och hundratusentals följare på sociala medier. Hon har vunnit ett flertal utnämningar och priser de senaste 10 åren och är alltid på topplistorna av världens bästa DJs. Ska bli ett sant nöje att ha Juicy M hos oss på Port Du Soleil för första gången.

22-03 – Karl Palmblad (uteterrassen)
23-01 – Ali Haghighi
01 – 03 JUICY M

NORMAL IS BORING!

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag från 22.00 – 03.00. Och den officiella efterfesten, AFTERHOURS, hålls på 8ight och Excet varje fredag och lördag hela sommaren som vanligt!

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Adress:
Trädgår’n
Nya Allén 11
Göteborg

Välkomna önska personalen på Port Du Soleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige