PORT DU SOLEIL – Episode 4 – Toby Green & Third Party

Not an ordinary nightclub

Nattklubb - 7 juni 2019

PORT DU SOLEIL – Episode 4 – Toby Green & Third Party

PORT DU SOLEIL 2019 – WELCOME TO THE MADNESS!

En av Göteborgs mest festfyllda helger är nu kommen och vi bjuder in två internationella DJ-akter för att förgylla musiken på Port Du Soleil. Samt ett välkänt Göteborgsduo för att främhäva våra fantastiska inhemska DJs. Och som om det inte vore tillräckligt är det dags för vår första dagsfest för säsongen. #notanordinarydayparty

Third Party
Det är nu dags för brittiska DJ-duon Third Party att inta Port Du Soleils scen för första gången. Vi har länge försökt få hit de, men inte lyckats förens nu. Deras mest kända låt ”Lights”, med Steve Angello, blev snabbt populär och fick även vara med i Swedish House Mafias musikalbum ”Until Now”. Duon är signade under Angellos skivbolag Size och man kan se deras namn på många stora festivaler runt om i världen.

Toby Green
Nya danska stjärnskottet Toby Green har blommat ut de senaste och har nu över 100 miljoner streams på olika musiksidor. Han har lyckats släppa låtar på mest eftertrakatade elektroniska skivbolag i världen inklusive Spinnin, Dim Mak & Monstercat tillsammans med tunga skivbolag som Tiestos Musucal Freedom, Hardwells Revealed Recordings, Don Diablo’s Hexagon och Sander van Doorns Doorn Records. Han supportas av alla storstjärnor inom branschen och anses vara framtidens stora namn.

FREDAGEN 7 juni
22-03 Palm (uteterrassen)
23-00 Kerim Devic
00 – 01.30 Toby Green
01.30 – 03.00 Third Party

NORMAL IS BORING!

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag från 22.00 – 03.00. Och den officiella efterfesten, AFTERHOURS, hålls på 8ight och Excet varje fredag och lördag hela sommaren som vanligt!

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Adress:
Trädgår’n
Nya Allén 11
Göteborg

Välkomna önska personalen på Port Du Soleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige