PORT DU SOLEIL – Episode 3 – CLAPTONE

Kvällen gästas av ingen mindre än CLAPTONE!

Nattklubb - 31 maj 2019

PORT DU SOLEIL – Episode 3 – CLAPTONE

PORT DU SOLEIL SEASON 10 – WELCOME TO THE MADNESS!

Tyska DJ-kollektivet Claptone kommer till Port Du Soleil. Man känner igen denna artist genom sin gyllene mask med en näbb som liknar pestdoktorns berömda mask samt vita handskar. Denna mask ska i första hand hålla deras identitet hemlig. Först trodde man att Claptone var en enda person, men efter att allmänheten insett att Claptone ofta utförde två spelningar på två olika platser samtidigt, började rykten sprida sig att Claptone var två personer. Man vet väldigt lite om Claptones bakgrund och historia, förutom att de är baserade i Berlin.

Vi vet i alla fall 1,4 miljoner fans på Facebook kan inte ha fel. Vi är helt säkra att Claptone kommer komma med hög energi och dansanta toner som kommer smitta av sig till alla oss på dansgolvet. Det här är en bokning vi försökt få till länge och nu äntligen händer det.

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag från 22.00 – 03.00. Och den officiella efterfesten, AFTERHOURS, hålls på 8ight och Excet varje fredag och lördag hela sommaren som vanligt!

 

Fredagen den 31 maj 22-03
Micro 22.00 – 03.00 (Uteterrass)
Tjalan 23.00 – 01.00
CLAPTONE 01.00 – 03.00

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Adress:
Trädgår’n
Nya Allén 11
Göteborg

Välkomna önska personalen på Port Du Soleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige