PORT DU SOLEIL 2019 – SEASON OPENING

Nattklubb - 18 maj 2019

PORT DU SOLEIL 2019 – SEASON OPENING

Som ett säkert tecken för att sommaren börjar närma sig, väntar Port Du Soleils premiär runt hörnet. Vi har ännu en härlig sommar framför oss och det är nu äntligen dags att bjuda in er till premiären av Port du Soleil 2019!

Under nio års tid har Port Du Soleil frälst göteborgare och tillresta med nattklubbsupplevelser som kunnat mäta sig med de stora klubbarna på internationell nivå. Och nu är det dags för de gyllene tionde året. Vi kommer att fira vår 10 års-jubileum på lite olika sätt genom säsongen. Håll ögonen öppna i vår app där du kan hitta erbjudanden som du kommer älska.

Förra året nådde vi toppen genom att bli utnämnda på plats #65 på ”The Worlds Top 100 best clubs 2017” enligt International Nightlife Association. Men vi är inte nöjda där, nej vi ska ännu högre upp på listan och vi vet exakt hur vi ska göra det.

De flesta skulle slå sig till ro och vara nöjda med det vi åstadkommit hittills. Vi är inte som de flesta, vi är inte normala, därför är vårt mål att ge Sverige något de inte skådat tidigare. Med Trädgårn’s fantastiska lokal och uteservering kommer årets nattklubbsupplevelse på Port Du Soleil att bli mer storslaget, ännu mera extravagant och ännu mer spektakulär än någonsin, som vanligt.

Årets nattklubb har vi byggt om till en given mötesplats med loungeytor, stora dansutrymmen, större bordsyta och flera härliga barer i en exotisk miljö. Även helt nya ytor som ni inte sett tidigare kommer att introduceras. Med vår stora uteterrass Kan ni hitta våra eftertraktade solsängar som påminner gästerna om beachklubbarna på Ibiza, franska Rivieran och Miamis heta nattklubbsliv.

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag från 22.00 – 03.00. Och den officiella efterfesten, AFTER HOURS, hålls på 8ight och Excet varje fredag och lördag hela sommaren som vanligt!

Välkomna till Port Du Soleil och låt oss återigen hänföra dig!

 

PORT DU SOLEIL 2019 – Season Opening

Lördagen den 18 maj 22-03
DJs
22.00 – 03.00 DaPete (Uteterass)
22.00 – 01.00 Brian Branagan
01.00 – 03.00 An21

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För mer info gå in på:
www.facebook.com/portdusoleil

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige