Port Du Soleil – AXWELL

Världsstjärnan AXWELL kommer till Port Du Soleil på Trädgår'n! En kväll ni sent vill missa! Säkra era biljetter redan idag!

Nattklubb - 9 juli 2017

Port Du Soleil – AXWELL

Port Du Soleil & Trädgår’n i samarbete med Your Thing presenterar stolt AXWELL tillsammans med sitt skivbolag Axtone records.

Vi har äntligen nöjet att välkomna en av Sveriges största artister till Port Du Soleil. Axwell behöver knappast en närmare presentation då han de senaste 10 åren varit i den absoluta toppen av DJ och musikmarknaden. Han har tillsammans med sina kollegor varit en stark orsak till varför Sverige är på toppen av alla musiklistor runt om i världen.

Från att tillsammans med Sebastian Ingrosso och Steve Angello skapat supergruppen Swedish House Mafia, till att vara femfaldigt grammynominerad har svensken radat upp listettor runt om i världen. Samtidigt har han ett rykte och erkännande att vara en av de främsta i världen på att skapa kärlek och magi som DJ.

Denna kväll kommer Axwell med två av sina supertalanger från hans egna skivbolag, Axtone. Med sig har han ryska stjärnan Shapov och svenska stjärnskottet Klahr som ska börja showen innan han själv tar över i DJ-Båset.

Denna speciella söndag är en dag att komma ihåg, och en dag att minnas. En av sommarens största händelser och en av årets fetaste fester. Port Du Soleil gör det större och bättre än alla andra. Kom och upplev Soleil!!

Söndagen 9 juli 21.00 – 03.00

AXWELL
Shapov
Klahr

 

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige