Port Du Soleil – Episode 13 – Deadmau5

Not an ordinary nightclub!

Nattklubb - 16 augusti 2019

Port Du Soleil – Episode 13 – Deadmau5

Port Du Soleil presenterar stolt världsartisten DEADMAU5!

Fredagen den 16 augusti har vi äntligen nöjet att presentera en av de största inom musikvärlden till Port Du Soleil. En levenade legend, en pionjär, en mus som gått sin väg och utvecklat den elektroniska musikscenen.

Biljetter:
Regular Tickets: 395:-
VIP Tickets: 495:-

Tider: 22.00-03.00
22.00 – 03.00 Micro (Uteterrassen)
23.00 – 01.00 Stranéus & Shakarchi
01.00 – 03.00 DEADMAU5

 

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

För upphittat:
upphittat@tradgarn.se

Deadmua5 startade sin karriär 2007 med att snabbt få mycket speltid på olika radiostationer och samlingsskivor på stora skivbolag. Samma år startar han sitt egna skivbolag Mau5trap och släpper album efter album som både folket och kritikerna älskar. 2010 peakade han sin karriär med spelningar runt om i världen på alla stora festivaler och under Vinter-OS i vancouver.

En levenade legend, en pionjär, en mus som gått sin väg och utvecklat den elektroniska musikscenen. Några av hans mest kända låtar är ”Move For Me”, ”Strobe”, ”Ghost ’n’ stuff”, ”Some Chords”, ”Raise Your Weapon”. Han har genom åren nominerats till flera musikpriser och bland annat tilldelats fem utmärkelser av Beatport, samt vunnit sex DJ Awards. Och som om det inte vore nog så har han har nominerats till Grammy Awards fyra gånger.

Just därför är det ett sant nöje att få presentera denna gigant inom DJ-världen, en av de som fått housemusiken till den nivån det är idag samt valt att gå en egen väg. En sann inspiration för oss som älskar elektronisk musik.

Vi ser fram emot att få uppleva denna gigant och låta han förgylla oss med sin elektroniska musik.

 

Låt oss återigen hänföra dig!

Välkomna önskar personalen på Port Du Soleil!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige