Premiär ENTER – Blasterjaxx

Nattklubb - 26 mars 2016

Premiär ENTER – Blasterjaxx

Lördagen den 26 mars är det dags för premiären för lördagsklubben ENTER på TRÄDGÅRN med den hollänska dj-duon BLASTERJAXX (Live) på scen.

VIP-biljetter finns att köpa på Biljettforum: http://burl.nu/k1tb0a
(VIP-Biljetterna har egen entre, egen bar samt tillgång till balkongen.)

Under nästan 3 månader har vi jobbat med att göra om nattklubben och satt ett klubbschema i internationell klass, allt för att kunna leverera den ultimata nattklubbsupplevelsen varje lördag framöver.

ENTER På Trädgår´n kommer att kunna mäta sig med internationella storklubbar världen över och erbjuda något mer i form av ljus, ljud, stämning och artisteri. Med ett tydligt fokus på upplevelse och en önskan om att ge er gäster en unik show kommer ENTER vara den självklara mötesplatsen för er som är sugen på något extra varje lördag.

Till premiären har vi bjudit in den holländska dj-duon BLASTERJAXX, som slog igenom ordentligt med hitlåtarna ”Faith” och ”Snake” och den just nu högaktuella låten ”Heartbreak”

2012 släppte den holländska duon debut-EP:n ”Reborn”, som lyftes upp av Laidback Luke. Året därpå jobbade duon tillsammans med Billy The Kit på den nya låten ”Loud & Proud” då ingen mindre än Tïesto dök upp för att ge ut låten på hans bolag Musical Freedom.

Därifrån har Blasterjaxx marscherat spikrakt uppåt. Deras låt ”Koala” hittade sig in i dj-seten hos bland andra Hardwell, David Guetta och Afrojack. När de senare släppte Hardwell-samarbetet ”Fifteen” fick Blasterjaxx sin första etta på Beatport Main Chart.

Förra årets framgångar kröntes av att Blasterjaxx gick in på plats 19 på DJ Mags prestigefyllda Top 100 DJs-lista.

Mer info:
Plats: ENTER – Trädgår’n
Datum: Lördag 26 mars
Tid: 23-05
Entré: Reducerad: 200kr / Standard: 250kr / VIP: 360kr ink serviceavgift
Bordsbokning: Emanuele@tradgarn.se

FÖR GÄSTLISTA/REDUCERAD ENTRÈ fram till 23:45 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

BlasterJaxx – Faith

Blasterjaxx – Snake

Blasterjaxx – Mystica (Original mix)

Blasterjaxx Ultra Music Festival Mainstage 2014 – Full set

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige