PREMIÄR ENTER – DADA LIFE

PREMIÄR för Trädgår'ns nattklubb ENTER att återigen ta fart på lördagarna nu i höst!

Nattklubb - 30 september 2017

PREMIÄR ENTER – DADA LIFE

DADA LIFE – Premiär ENTER at Trädgår’n

Den 30 september slår vi upp dörrarna på höstpremiären för nya ENTER på Trädgår’n. Vår lördagsklubb är tillbaka starkare än någonsin med extra allt!

Hösten och våren kommer bjuda på större och fetare bokningar och en produktion vassare än vi någonsin haft tidigare. Premiärkvällen till är har vi giganterna Dada Life på scen som kommer erbjuda en show utan dess like.

Bakom Dada Life återfinns svenskarna Olle Cornéer och Stefan Engblom, två underhållare som tröttnade på en housescen som de ansåg stel och lidande av coolhetskomplex. Med filosofin att housemusik ska vara riktigt, riktigt bra, men också att artisterna ska ha lika roligt som publiken, skapades Dada Life.
Attityden är att festen aldrig ska ta slut och aldrig ska vilopulsen kickas in; etthundra procent adrenalin flödar i varje blodkärl tills utmattningen gör att benen viker sig.

Den svenska dj-duon vill chockera och förvåna i varje ny liveshow, men vägrar att stagnera musikaliskt. De har erövrat världen iklädda banandräkter, beväpnade med tusentals champagneflaskor samtidigt som de återfunnits på DJ Mags lista över världens 100 bästa DJ’s sedan 2010.

INFO:
Plats: Trädgårn
Datum: Lördag 30 sep
Tid: 23.00-04.00

Mer info:
Dada Life – Freaks Have More Fun


Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker


Dada Life – Feed the Dada


Dada Life – One Smile

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige