PREMIÄR Port Du Soleil – Welcome to the Madness

ÄNTLIGEN! Premiär för Port Du Soleil att ta plats på Trädgår'n! Missa inte denna magiska och helt galna öppning av sommarens hetaste nattklubb!

Nattklubb - 19 maj 2017

PREMIÄR Port Du Soleil – Welcome to the Madness

PREMIERE MAY 19th PORT DU SOLEIL 2017 – Welcome to the Madness!

Som ett säkert tecken på att sommaren börjar närma sig väntar Port Du Soleils premiär runt hörnet, men i år med en hel del nyheter. Det är nu äntligen dags att bjuda in er till premiären av Port du Soleil 2017!

Under sju års tid har Port Du Soleil frälst göteborgare och tillresta med nattklubbsupplevelser som kunnat mäta sig med de stora klubbarna på internationell nivå, men i år har vi tagit det ett steg längre och höjt oss ytterligare en nivå. I år har vi glädjen att presenter vår nya adress och lokal. Välkomna till Nya Allén 11, Trädgår’n.

De flesta skulle slå sig till ro och vara nöjda med det vi åstadkommit hittills. Vi är inte som de flesta, vi är inte normala, därför är vårt mål att ge Sverige något de inte skådat tidigare. Med Trädgårn’s fantastiska lokal och uteservering kommer årets nattklubbsupplevelse på Port Du Soleil att bli mer storslaget, ännu mer extravagant och ännu mer spektakulärt än någonsin.

Vår nya nattklubb har vi byggt om till en given mötesplats med loungeytor, stora dansutrymmen, större bordsyta och flera härliga barer i en exotisk miljö. Och med vår nya stora uteterrass har vi tagit tillbaka våra eftertraktade solsängar samt ett spännande matkoncept som påminner gästerna om beachklubbarna på Ibiza, franska Rivieran och Miamis heta nattklubbsliv.

I sommar kommer vi att ha öppet varje fredag och lördag 17.00 – 03.00. Den officiella efterfesten, AFTER HOURS, hålls på 8ight varje lördag hela sommaren!

Välkomna till Trädgår’n och låt oss återigen hänföra dig!

PORT DU SOLEIL 2017 – WELCOME TO THE MADNESS

DJs

Fredag 19 Maj – 22-03
Enrico Donner
Ali Haghighi
Ante G

Lördag 20 Maj – 22-03
Enrico Donner
Ali Haghighi
Don Palm

För bokning av bord: boka@portdusoleil.se

För mer info gå in HÄR!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige