SOMEWEAR & FRIENDS KUDDRUM

Nattklubb - 9 maj 2015

SOMEWEAR & FRIENDS KUDDRUM

The Big Room är tillbaka med succékonceptet Somewear & Friends Kuddrum på stora golvet!

Kuddrum är Somewear & Friends kärleksbarn tillsammans med klubbmusiken.

Det hela började ute på välkända Lagergrens på Smögen för sju år sedan. Eftersom det då var lite svårt att få folk att dansa till den musiken som vi nu ser som självklar ute på klubbarna krävdes något annat för att folk skulle komma igång. Lösningen blev att skapa förustättningar för lek och gjädje i samband med musiken och var görs inte detta bättre än i ett Kuddrum?

Åren gick och klubbmusiken letade sig in i folks hjärtan.
Men kuddarna och den gjädjefyllda stämningen hängde sig ändå kvar. Idag är Kuddrum ett välkänt varumärke och nu på lördag besöker dem oss på The Big Room!

Med Kuddrum on tour vill vi erbjuda en lekfull och unik upplevelse. Konceptet lägger stor vikt att skapa glad stämning och få folk att ha roligt på dansgolvet. Konceptet passer perfekt för stora dansgolv med bra ljud och ljusutrustning!

HYLLAN: ( en trappa upp ) Är ni ute efter en galen hemmafest så har ni kommit till rätt ställe! Här finns det inga gränser för vad vi spelar för musik, ni kommer höra allt från Carola till Backstreet Boys och stämningen är alltid på topp. Vår dj Niklas Kartberg är mannen som vet hur man levererar en sinnes fest med kärlek och stämning.

♦♦ FÖR GÄSTLISTA/FRI ENTRÈ fram till 00 SMSA LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN PLUS ANTAL TILL 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på WALLEN! (OBS inga extra kostnader för SMSet) ♦♦

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 9 Maj
Tid : 22-05

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige