Sunday Madness at Port Du Soleil

EXTRAÖPPET! MISSA INTE DENNA FANTASTISKA KVÄLL!

Nattklubb - 4 augusti 2017

Sunday Madness at Port Du Soleil

SUNDAY MADNESS at PORT DU SOLEIL

Söndag den 6:e augusti kommer Port Du Soleil att ha extraöppet för alla partyglada människor där ute. Det var dags nu att öppna upp våra underbara lokaler för att festa till det på en söndag. Det sägs ju att söndagar är proffsens dag.

Det är en hel del som beklagat sig att de inte haft tid eller kunnat besöka oss under helgerna för att de jobbar eller dylikt. Därför tänkte vi nu ge alla chansen att kunna festa hos oss. För alla er som är lediga på måndag, vilken tur ni har för det kommer bli helt galet. Och alla ni som jobbar på måndag, ta ledigt för det kommer ni inte ångra måndag morgon.

Samla ihop alla på jobbet, eller så kör man en ”tre-dagars”, eller varför inte samla ihop grannskapet på en grillning och sen avslutar kvällen på Port Du Soleil. Oavsett hur du gör det så lovar vi att det kommer vara bland dina roligaste söndagar du varit med om.

Vi lovar att även på söndag kommer vi genomföra lika mycket konstiga och oväntade aktiviteter som vi gjort hittills i sommar. Det kommer finnas dansande dinosaurier, jonglerande jättar och flygande änglar.

Kvällens DJs kommer att vara våra underbara residents:

Alexander Girvan
Ali Haghighi
Brian Branagan
Sia Talebi

Ses på söndag, önskar
Port du Soleil med personal

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige