THE BIG ROOM – SIA TALABI

Nattklubb - 25 april 2015

THE BIG ROOM – SIA TALABI

Äntligen löning och The Big Room är tillbaka med SIA TALABI bakom spelarna.

Sia har spelat på de flesta klubbarna i Sverige samt gästat välkända nattklubbar utomlands, hans passion och inlevelse för musiken och vid DJ-båset garanterar en maximal musikupplevelse.

Klubben The Big Room har blivit så mycket mer än just en vanlig klubb. I dagsläget är det ett varumärke, ett samtalsämne och en plats där du och dina vänner upplever det främsta inom Sveriges nattliv.

Vi hoppas att du som besökt oss innan vill fortsätta med på vår resa och du som ännu inte gjort det är mer än välkommen att delta i denna sensationella upplevelse.

Missa inte Hyllan på lördag, på Trädgårns övervåning.
Hyllan är Trädgår´ns hjärta, där allt kan och lär hända. Med olika erfarna DJ´s varje kväll som förgyller våra öron med den bästa partymusiken och med låtarna där varenda cell i kroppen gungar, vet vi att ingen lämnar hyllan utan ett leende på läpparna.
Kom förbi på lördag och upplev denna otroliga stämning du med.

♦♦ FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ (60kr) fram till 23:30 SMSA FREDAG följt av FÖR/EFTERNAMN PLUS ANTAL TILL 72323 T.e.x (FREDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på WALLEN! (OBS inga extra kostnader för SMSet) ♦♦

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att ta del av mer information angående kommande event, vimmelbilder medmera
https://www.facebook.com/pages/The-Big-Room/591895607519313?fref=ts

För frågor/bordsbokning: josef@thebigroom.se

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 25 April
Tid : 22-05

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige