THIESEN & SENSA

Nattklubb - 14 februari 2015

THIESEN & SENSA

Lördag den 5e oktober 2013 startades en ny era i Göteborgs nöjesliv. En ny internationell nattklubb föddes som direkt lyfte Göteborgs nattliv till helt nya höjder.
Klubben döptes till The Big Room!
Namnet var inte mer än rättvist att ge till denna magnifika och grandiosa och klubb.
Vi är inte bara en klubb utan helt enkelt en obeskrivbar och beroendeframkallande nöjesupplevelse som bara måste upplevas med utomjordligt ljus, visuals och effekter. Ett koncept som är här för att stanna och underhålla er många år framöver. Vi bryr oss om och älskar våra gäster och jobbar därför stenhårt med att varje lördag ge dig en upplevelse för livet, om och om igen.

Vi vill att du ska vakna upp och ha ett leende på läpparna och förgylla guldkanten i ditt liv. Vårt mål är att göra livet roligare och mer spännande och tillsammans med er sprida kärlek på The Big Room. Vi hoppas att du som gäst följer med oss, för detta är bara början på The Big Rooms resa.

Du är riktigt varmt välkommen!

För gästlista och FRI ENTRÉ fram till 00.00 skriv upp namn plus antal på wallen eller sänd sms med namn plus antal till 0735 35 33 91, alternativt sänd ett mail till listan@thebigroom.se

Ålder: Från 22 år

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige