Tion Wayne

Nattklubb - 1 april 2022

Tion Wayne

Tion Wayne kommer till Trädgår’n fredag 1 april

Tion Wayne växte upp i Edmonton, norra London och har visat sig vara en av de hetaste rapparna som kommit från Storbritannien idag. Den 1 April så kommer han för en exklusiv spelning i Göteborg!

Efter att ha börjat med musiken 2010 släppte han sitt första mixtape, Wayne’s World, 2014. Det var ett mixtape som visade Tions potential och han har bara förbättrats sedan dess. Hans senaste hitlåt “Body” med Russ Millions exploderade på både sociala medier samt på radion då singeln blev topp 3 i Storbritannien. Under dem senaste åren har Tion varit upptagen med att finslipa sitt sound, och han har blivit lika mycket en historieberättare som en rappare.

Tion Wayne släppte sitt EP ”Transition” i 2017 samtidigt som han hade liveuppträdanden över hela Storbritannien, inklusive en slutsåld show på Londons Electric Ballroom. 2019 gjorde han sin singellistadebut i Storbritannien och gästade NSG:s ”Options”. Också det året släppte han “Wayne’s World 3” innan han gjorde fler topp tio brittiska singlar, inklusive ”Keisha & Becky” med Russ Millions i 2019 och ”I Dunno” med Stormzy i 2020. Han släppte sedan sitt debutstudioalbum i 2021, “Green with Envy” som nådde nummer fem i Storbritannien.

Tion Wayne har även haft samarbeten med andra stjärnor runt om i Storbritannien som bland annat Dave, Central Cee och Arrdee. Dessutom har han även medverkat med den globala popstjärnan Ed Sheeran i remix av låten “Bad Habits”.

INFORMATION:
Dag: Fredag 1 april
Tid: 23-03
Ålder: 18+
Standardbiljett: 325 :-
VIP-biljett: 500 :-
Bordsbokning: bord@tradgarn.se

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige