TRÄDGÅRN FRIDAYS – JAKOB KARLBERG(LIVE)

Nattklubb - 11 september 2015

TRÄDGÅRN FRIDAYS – JAKOB KARLBERG(LIVE)

FÖR GÄSTLISTA/FRI ENTRÈ fram till 23:45 SMSa FREDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (FREDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Fredagen den 11 september är det dags för premiären av Trädgårn Fridays som bjuder på härliga live framträdande samt härliga djs som spelar den absolut bästa house/partymusiken på vårt stora dansgolv.

Först ut är stjärnskottet JAKOB KARLBERG, som startar sin stora Sverigeturné hos oss.

Jakob Karlberg har stått för ett av årets största genombrott och i förra veckan uppnådde succésingeln ”Fan va bra” dubbel platina. Nu inleds en omfattande Sverigeturné med premiär på Trädgårn i Göteborg den 11 september.

20-åriga Jakob Karlberg från Alingsås tog hela Sverige med storm när han i våras debuterade med låten ”Fan va bra”. Låten blev fort en av sommarens stora snackisar och har streamats över 15 miljoner gånger, legat på A-rotation på P3 och sålt dubbel platina. Nyligen släpptes nya singeln ”Fel på dig” och nu står det klart att Jakob beger sig ut på en stor Sverigeturné med start i september.

Jakob har varit verksam musiker under större delen av sin uppväxt, både som låtskrivare, frilansmusiker och i band. I våras uppmärksammades han av en talangscout på Sony Music via hans YouTube-kanal där han byggt upp en gedigen följarskara och där hans versioner setts över en miljon gånger.

Tid: 23-03
Plats: Trädgårn
Datum: fredag 11 September

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige