Trädgår’n Nightclub – Dani M

Your Thing Entertainment presenterar

Nattklubb - 9 april 2022

Trädgår’n Nightclub – Dani M

YOUR THING & TRÄDGÅRN Presenterar Stolt DANI M på TRÄDGÅRN, lördagen den 9 april!

Säkra din plats, köp förköpsbiljett här!

Dani M:

Den Uppsalafödda Daniel Montserrat, som går under artistnamnet ​Dani M​, har länge varit en av landets mest intressanta och streamade artister.
Debut-ep:n ​En sån som mej​, vilken innefattade succésinglar som titelspåret ”En sån som mej” och ”Motstånd”, blev startskottet för Dani M som nu är en av Hiphopsveriges självklaraste röster.

Med över 300 miljoner streams på Spotify har han haft hitlåtar som “Naiv”, “Nån annan” och “F.A.M.E (LeyLey)”. Under 2018 och 2019 släpptes hans omåttligt populära album ​Pusher​ samt uppföljaren Pusher II,​ som båda är producerade av Grammisvinnaren och stjärnproducenten Simon Superti.
Albumen uppvisar Dani M:s breddade sound då han kombinerar sin välbekanta råa stil med allt från reggae och dancehall till R’n’B.

Under karriärens gång har han jobbat med väletablerade namn som Abidaz, Labyrint, STOR, Linda Pira, Kartellen med flera. Med sitt mångfacetterade sound bevisar han ständigt sin förmåga att kunna ändra och anpassa sig som artist, vilket ständigt håller honom aktuell. Trots att han länge varit en av landets största artister, gör han det med varje ny release klart att hans karriär är långt ifrån över. Det här är bara början.

INFORMATION:
Datum: Lördag 9 april
Tid: 23-03
Biljettpris: 250kr

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige