Trädgår’n Nightclub – LBSB

Nattklubb - 16 november 2019

Trädgår’n Nightclub – LBSB

Trädgår´n Nattklubb presenterar… LBSB (LIVE)!

LBSB (LIVE)
LBSB är en hemlighetsfull framgångssaga. De fyra maskerade männen har sedan 2013 fått dansgolven att vibrera och energin att sprudla genom sin musik. Med Västerås som bas har LBSB skapat elektroniska låtar med dansanta melodier och genomtänkta texter som genererat över 70 miljoner streams på Spotify.

LBSB är dock mer än bara ett festligt klubband. Trots att musiken är elektronisk har den inslag av organiska instrument som mjukar upp och gör låtarna mer komplexa. Sången varvas med rap, körer och stämmor där målet är att kombinera intressanta element. För bandet är det viktigt att texterna har ett budskap och en substans. Dansmusik behöver inte endast handla om fest och bandet skapar utrymme för betydelsefulla verser. Med vita masker och svarta kläder dansar, hoppar och peppar bandet både publiken såväl som sig själva till 110%. Redan från start har LBSB kört på sin grej, och trots att maskerna har utvecklats och förbättrats, är grundtanken med anonymiteten densamma. För dem handlar det om ett solidariskt koncept där det inte spelar någon roll vilka de är. Musiken får tala för sig själv. Den 16 november ser ni dem live hos oss på Trädgår´n!

FÖR GÄSTLISTA och HALV ENTRÉ: 80kr kr fram till 23.45 publicera ett inlägg med NAMN+ANTAL (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) i evenemanget på FB – HÄR!
– OBS ni får ej svar utan står med automatiskt på listan efter ni skrivit på väggen!

BOKNING AV VIP-BORD: Facebook PM eller Instagram DM

INFO:
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag 16 November
Entré: 80 kr med gästlista t.om 23:45 därefter 160 kr
Ålder: 18+

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige