Trädgår’n Nightclub-Madi Banja

Nattklubb - 9 november 2019

Trädgår’n Nightclub-Madi Banja

Lördagen den 9 november välkomnar vi MADI BANJA (Live) till Trädgår’n!

Madi Banja sålde platina redan innan någon visste vem han var – då som hookmakare på Ison & Filles ”Länge leve vi”. Med sin debut ”Inga problem” fanns det däremot inte en musikintresserad människa som kunde undgå hans namn. Vi kunde höra Madi Banja överallt och detta till en bakgrundskör av musik-Sveriges hyllningar. I dag är han en av Sveriges mest brännheta artister. Expressen, GAFFA, PSL, King – många har ställt sig i kö för att få lista Madi Banja som ett av svensk musiks stora genombrott under 2015. Hans kombination av klubbiga beats, melodiös rap, en unik sångröst och drabbande textrader har gjort honom till ett fenomen redan innan han har släppt sitt första album.

Med två miljoner spelningar på Spotify av ”Inga problem” och ”Du och jag” i en liknande bana uppåt, har denna mediala och musikaliska bomb endast påbörjat sin detonering. I tätt samarbete med Vittorio Grasso (bakom bl.a. Lorentz hyllade Kärlekslåtar) tycks hitlåtarna vara lika självklara som Madi Banja själv.

INFORMATION:
Plats: Trädgår’n
Datum: Lördag 9 november
Tider: 23.00-03.00
Ålder: 18+

Entré: REDUCERAD ENTRÉ (80 kr), därefter 150 kr. FÖR GÄSTLISTA och REDUCERAD ENTRÉ (80kr) fram till 00.00 skriv upp FÖR+EFTERNAMN plus antal (GÄSTLISTA Johan Karlsson +4) här på event-väggen

BOKNING AV VIP-BORD: Facebook eller Instagram DM

Varmt välkomna!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige