Trädgår’n nightclub – Tjuvjakt

Göteborgs största nattklubb

Nattklubb - 22 april 2022

Trädgår’n nightclub – Tjuvjakt

Tjuvjakt – Trädgårn – Fredag 22 April

Sedan starten för åtta år sedan har Tjuvjakt tagit hiphopscenen med storm och har under de senaste åren vuxit fram som en av Sveriges största hiphopakter.
Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina tre fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och tre singlar har de genererat över 200 miljoner streams på Spotify och har med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.

Lidingöbaserade Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumetet “okokokokokokok”, är deras tredje studioalbum som släpptes 2018, och innehåller bland annat hitlåten “G-Unit & Canada Goose”. Förra året släppte bandet singeln ”Vårt År” tillsammans med estraden, som i nuläget har över 18 miljoner streams på Spotify, och samma år släpptes även singeln ”Sodavatten” tillsammans med Movits!.

Tjuvjakt släppte i början av november 2020 sitt senaste studioalbum ”Blåa jeans, tomma tickor”. De har under året portionerat ut sina låtar från albumet, med start i slutet av mars med första singeln ”Apelsinskal” feat Newkid, en singel som sedan dess gått platinum.

INFORMATION: 
Tid: 23-03
Datum: Fredag 22 April
Ålder: 18 +

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige