TRÄDGÅRN SATURDAYS – EMIL BERG (LIVE)

Nattklubb - 26 september 2015

TRÄDGÅRN SATURDAYS – EMIL BERG (LIVE)

TRÄDGÅRN SATURDAYS – EMIL BERG (LIVE) – LÖRDAG 26 SEPTEMBER

Varmt välkommen till SATURDAYS på Trädgårn!

Den här veckan presenterar vi stolt EMIL BERG (LIVE) på scen aktuell med mega-hiten ”Du swipar höger”.
Christoffer Hernandez står för uppvärmningen av stora dansgolvet med den bästa party/housemusiken samt avslutar kvällen efter Emil Bergs magiska live framträdande.

Efter den andra Ep:n ”Between Love and Simple Friends” släpptes det självbetitlade albumet under hösten 2014. Sedan dess har The Majority Says turnerat frekvent i Europa men även spelat på South By South West i Texas och stått som förband till James Blunt på hans Sverigeturné under 2014. Här finns de klara singlar som Emil har skrivit; ”Run Alone” med sin kraftfulla refräng och medryckande groove och vackra folkiga ”Silly Ghost”.

Under 2015’s första andetag bestämde sig Emil för att satsa mer på att skriva utanför The Majority Says. Stockholm ropade och efter inspirerande sessions föddes tanken om en solokarriär. Emil och Markus Videsäter (co-producent av Norlie & KKV’s aktuella singel ”Du Får Göra Vad Du Vill Med Mig”) inledde ett samarbete som snabbt ändrade riktning och istället visade sig bli Emils första singel ”Du Swipa Höger”.

Emils styrka ligger i att kunna kombinera hookiga melodier med smart och intressant instrumentering tillsammans med sin sköna röst och sina träffsäkra och ärliga texter. De bygger ofta på observationer om människor och deras beteende, inklusive hans eget, ur ett samtidsreflekterande perspektiv.

HYLLAN: ( en trappa upp ) Är ni ute efter en galen hemmafest så har ni kommit till rätt ställe! Här finns det inga gränser för vad vi spelar för musik, ni kommer höra allt från Carola till Backstreet Boys och stämningen är alltid på topp. Vår dj Niklas Kartberg är mannen som vet hur man levererar en sinnes fest med kärlek och stämning.

Glöm inte att gilla oss på Facebook för att ta del av mer information angående kommande event, vimmelbilder med mera
https://www.facebook.com/tradgarnnattklubb

Plats: Trädgårn Göteborg
Datum: Lördag 26 September
Tid : 23-05

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige