TYGA – Port Du Soleil – Wednesday August 10th

Nattklubb - 10 augusti 2022

TYGA – Port Du Soleil – Wednesday August 10th

Port Du Soleil presenterar stolt världsstjärnan TYGA!

I och med Port Du Soleils 10 års jubileum 2019 ville vi höja nivån ännu ett snäpp. Vi ville ge er något vi inte gett er innan. Som alla kommer ihåg blev den konserten inställd på grund av händelser utan vår kontroll. Men nu är det äntligen dags igen.
I tretton års tid har Port Du Soleil varit ett mecka för kända Djs runt om i världen att uppträda på. Men nu kan vi stolt presentera en liveartist. Och som vi brukar säga, normal is boring, och då slår vi på stort. Port Du Soleil presenterar stolt världsstjärnan TYGA (Thank You God Always).

Onsdagen 10e augusti öppnar vi upp Port Du Soleil för en exklusiv Sverigespelning av hitmakaren och ikonen TYGA. Detta kommer bli en av sommarens största kvällar så missa inte chansen att få se denna superstjärna live.

Alla biljetter är personliga och måste styrkas med Leg.

Den Amerikanska rapparen TYGA började sin karriär 2008, men hans stora genombrott kom 2011 när han släppte hiten ”Rack City” och därefter började han synas på stora scener runt om i världen och samarbeten med de största artisterna så som Drake, Lill Wayne, Chris Brown osv. Rapparen från LA hade några tuffa år därefter men 2018 släpper han albumet ”Kyoto” med hits som ”Taste” och ”Dip” som blev en av 2018 års största hits. Han följde upp det hela med albumet ”Legendary” som blev ett av 2020s största album på Billboard Top 100 med bland annat sommarplågorna ”Haute” och ”Loco Contigo” tillsammans med J Balvin.

Ålder – Fyllda 20 år.

Välkomna och låt oss återigen hänföra dig!

För bokning av bord:
boka@portdusoleil.se

Välkomna önskar personalen på Port Du Soleil

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige