VIGILAND LIVE

Nattklubb - 24 oktober 2015

VIGILAND LIVE

Lördagen den 24 oktober kan vi stolt ge er VIGILAND aktuell med hit-låtarna ”UFO” & SHOTS and SQUATS” Live på Trädgårn Saturdays.

Houseduon Vigiland består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik. Deras första singel Bouncer blev snabbt väldigt populär på Spotify när den släpptes i slutet av 2013. När de sedan släppte UFO i år så blev det uppenbart att Vigiland bjöd på något för massorna. Låten blev en direkt hit och klättrade snabbt på listorna, redan efter två veckor låg den på topp 10 på Spotifys lista över de mest spelade låtarna. Vigiland gör en genre av housemusik som kallas Melbourne Bounce som har vuxit i populäritet snabbt senaste året.

En trappa upp står Vicktor Larsson för musiken på vårt partygolv. Schlager, 90 tal samt gamla och nya partydängor bränns av här och stämningen är alltid på topp.
Allsång, isfacklor och mycket mer utlovas.

Trädgårn Saturdays är ett koncept där vi utnyttjar Trädgårns lokal till fullo, för att kunna ge er den absolut perfekta utekvällen. Varje lördag ska inte vara sig lik den innan men vårt mål är desamma, att ni ska kunna vandra hem med ett leende och besöka oss nästa lördag igen.

Tid: 23-05
Plats: Trädgårn
Datum: Lördag 24 oktober

FÖR GÄSTLISTA/HALV ENTRÈ fram till 00:00 SMSa LÖRDAG följt av FÖR/EFTERNAMN plus antal till 72323 T.e.x (LÖRDAG Johan Karlsson +4) eller skriv på väggen (OBS inga extra kostnader för SMSet)

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige