Ison och Fille

Rapduon Ison och Fille på Trädgår'n i Göteborg!

Konsert - 19 mars 2016

Ison och Fille

Konserten den 19/3 med Ison & Fille på Trädgår´n i Göteborg ställs in.

Meddelande från Blixten & Co:
Pga anledningar som Ison & Fille inte kan råda över ställs lördagens konsert in och flyttas till sommarens turnéplan. Datum för detta kommer att kommuniceras vid senare tillfälle. Biljetter återlöses.

Biljetter makuleras och återbetalas automatiskt till det kort som debiterades – tar ca 10 bankdagar. För frågor kring återbetalning, vänligen kontakta Biljettforums kundservice 0771 130 15

Ison & Fille har i höst varit aktuella i ”Så mycket bättre” på TV4, i föreställningen ”Den e vi” på Dramaten och med nya samlingsalbumet ”Resumé”. I början av nästa år ger sig en av landets mest hyllade hiphopakter ut på en Sverigeturné som kommer till Göteborg och Trädgår’n den 19 mars!

Det är en av Sveriges största hiphop-grupper som ger sig ut på en ny turné i början på nästa år. Ison & Fille har släppt två av svensk hiphops mest hyllade album, “För evigt” (2011) och ”Länge leve vi” (2014), och under hösten medverkade de i TV4:s “Så mycket bättre”. Där gjorde de egna tolkningar av bland annat Niklas Strömstedts “Tänd ett ljus”, Kleerups ”With Every Heartbeat” (“Hjärtslag”) och Jenny Berggren/Ace of Base:s ”All That she Wants” (”Allt hon vill ha”) och nådde ut till en större publik än någonsin tidigare.

Ison & Filles 2015 inleddes med att de nominerades till inte mindre än åtta priser på Grammisgalan, Kingsizegalan och Manifestgalan. Under våren hjälpte de till att ta fram nya unga rap- och sångtalanger i projektet “Nästa nivå”, som sändes på Aftonbladet, och gjorde också succé på ”Ikväll är vi kungar”-turnén tillsammans med Petter, Rosh och Lilla Namo. Förutom att medverka i “Så mycket bättre” uppträdde de under hösten på föreställningen ”Den e vi” på Dramaten och släppte dessutom samlingsalbumet “Resumé”, som innehåller hela 25 låtar från duons karriär.

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige